06 - 255 15 777 info@inbalansmetilse.nl

Wie zijn plaats gevonden heeft,

lijkt op een boom.

Hij is diep geworteld

en streeft alleen nog omhoog.

(Drukpa Rinpoche)

Over Ilse

Mijn naam is Ilse Janssen en ik woon samen met mijn 2 jongens in Velp, Noord-Brabant. Mijn praktijkruimte is gevestigd in Schaijk.

Ik ben geboren in de herfst van 1972 te Arnhem.

Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in wat er in mensen omgaat en waar dat vandaan komt. In mijn werk en privé ben ik op zoek naar de verhalen achter de mens.

Na mijn opleiding als ziekenverzorgster ben ik gaan werken als doofblindenbegeleidster.
Na jaren in de zorg gewerkt te hebben ben ik sinds 2012 werkzaam als medewerkster Welzijn en Activering bij mensen met een visuele en auditieve beperking. Vaak leg ik mijn functie uit als: Doe een wens. Graag hoor ik wat mensen deden en doen en ga hier op in, of probeer nieuwe mogelijkheden te zoeken. Dat kan variëren van: voorlezen, wandelen, knutselen, boodschappen doen, koken, tot massage, zwemmen en fietsen.

Als kind was ik altijd gevoelig en dromerig. Vanaf 2005 kwam ik via mijn moeder in aanraking met Reiki en is mijn interesse in het Spirituele aangewakkerd. Hierna heb ik veel cursussen en workshops gevolgd waaronder: Munay-Ki, Coach-Counceller, edelstenen, biotensor cursus, massage met etherische oliën en werken met de stemvork (fonoforese). Meer informatie hierover vind je bij behandelingen.

Als ik vrienden, familie en collegae vraag me te omschrijven zullen ze zeggen dat ik veel geduld heb, rustig ben, de diepte in kan gaan en van de natuur houd. Mijn hobby’s zijn; knutselen, tekenen, wandelen, fietsen, gezond eten, edelstenen, dansen en aan yoga doen.

In het verleden heb ik Tai Chi gedaan en Djembe gespeeld. Ik kom tot rust door de natuur in te gaan en in de tuin te werken of door te knutselen (o.a. sieraden, dromenvangers en organite maken).

Wil je meer informatie over de behandelingen of een gevoel krijgen bij de ruimte waar ik de behandeling geef?
Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

Nieuw adres
per 1 maart 2021

In Balans met Ilse
Schutsboomstraat 80
5374 CD Schaijk

© 2022 In Balans met Ilse  |  foto's: Yvon Dankbaar  |  realisatie: Ontwerp van C
© 2022 In Balans met Ilse

♥  foto's: Yvon Dankbaar
♥  realisatie website: Ontwerp van C